Video og motions

Vi producerer, tilpasser og sprogversionerer video og motion graphics til alle slags medier og skærme

Animation og motion graphics kan være med til at løfte jeres markedsføring og styrke jeres identitet på online kanaler og skærme.

God motion graphic skal være interessant at se på, så det fanger øjet, og den vellykkede komposition kræver evner inden for både animation, design, layout, typografi, illustration og farvelære. Alt sammen ting I får hos XO 360° Graphics.

Vi har udviklet grafiske kampagnematerialer med animation og motion graphics for en bred vifte af danske og internationale virksomheder og til en række forskellige placeringer og formater.

Infomercials og explainers

Har I behov for at kommunikere et komplekst emne eller tung information på en lettilgængelig måde, kan det oplagt ske med en explainer eller infomercial.

Infomercials og explainer videoer er animerede film fra 40 sekunder og op til et par minutter, der f.eks. bruges til at beskrive en proces, forklare et koncept eller få folk til at engagere sig i en sag.

Vi producerer infomercials og explainer videoer for virksomheder og offentlige institutioner og kan hjælpe med hele processen fra idé til levering, hvor vi sørger for at holde jer involveret hele vejen, så produktet bliver jeres.

Idents

Skal I skabe genkendelighed omkring jer som afsender, kan det ske med en ident, som er en logo-animation på nogle få sekunder.

Idents bliver typisk brugt i starten eller slutningen af en udsendelse eller en video for at identificere afsenderen. De kan også bruges i forbindelse med events, hvor der ofte er store skærme.

Idents kan være enkle eller skæve og kan f.eks. laves med sæsonaktuelle temaer som jul eller sommer. De kan være med til at give jeres identitet liv og skabe sympati for jeres brand.

ePOS og andre animerede skilte

ePOS står for electronic point of sale og dækker over de skærme, vi møder i butikker og fastfood-restauranter, det kan f.eks. være storefronts, animerede menuskilte eller elektroniske infoskærme og prisskilte.

Vi laver alle slags animerede skilte – også mere specielle formater som f.eks. bandereklamer eller store outdoor-formater, der kan bestå af flere skærme, som sammen udgør en helhed.

Animerede skilte kan produceres som enkeltydelse, men de kan også oplagt ligge i forlængelse af produktionen af andre kampagne-elementer som f.eks. trykte materialer eller online bannere.

Prerolls & Social Media

Online marketing kræver hurtigt blikfang. Med små, animerede kampagnevideoer på 6-15 sekunder, får I mulighed for at fange kundernes interesse gennem f.eks. YouTube prerolls, Facebook videoer eller Instagram reels.

Denne type kampagnevideo er særligt tilpasset social media-kanaler, hvor korte videoer konverterer bedst, og hvor det giver mening at have flere mindre videoer frem for få længere spots.

Vi kan tilpasse videomateriale, I allerede har, eller skabe en ny kampagnevideo ud fra ressourcer fra jeres print- eller online-kampagner.

Videoredigering og lokalisering

Skal I have et færdigt reklamespot, der kan bruges på tv, i biografen eller på web? Hvis I har rå-video, kan vi producere reklamespottet med klipning, tilføjning af speak, foley, musik og grafik, så I går et professionelt og iøjnefaldende slutprodukt.

Vi eksporterer reklamespottet ud fra de relevante specifikationer, og vi kan også levere det direkte til mediet, hvis I ønsker det.

Skal I have et internationalt tv-spot, kan vi også sprogversionere reklamespottet med speak, tekst, priser og splashes eller andet, så I kan køre lokaliserede kampagner.