XO eksekverer din marketing effektivt og giver dig extra overskud

Lad vores team af designere og digitale specialister versionere og adaptere dine marketingelementer på tværs af (alle dine) kanaler, sprog og lokationer.

Mere end 350 nationale og internationale virksomheder har allerede valgt at samarbejde med XO – 360° Graphics.

Skab højere effektivitet i din marketing eksekvering

Læs om top 5 insights baseret på mere end 22.000 individuelle marketing eksekveringer vi har udført for danske og internationale kunder.

XO har specialiseret sig i at implementere marketinginitiativer på tværs af kanaler, sprog og regioner med udgangspunkt i vores kunders brandmanual, eller tidligere benyttede marketingassets.

Vi arbejder i tæt samarbejde med eksterne og interne marketingafdelinger via vores ‘Smart Marketing Platform’, der digitaliserer store dele af projektstyringen, og giver dig of din organisation et hurtigt overblik over status, budget og deadlines på dine opgaver under implementeringen.

Når du arbejder sammen med XO er det slut med besværlige versioneringsopgaver, tidskrævende koordinering og lange processer, når du hurtigt skal have eksekveret din marketing.

The cooperation with XO and their Smart Marketing Platform has been a game changer in the way Essilor implements its international marketing campaigns and supports our subsidiaries and more than 1.000 local opticians in Scandinavia.

Anne-Cathrine Jeberg, Nordic Brand Manager – Essilor Nordic & Baltics

”Vi sparer tid, penge og mandskabsressourcer ved at bruge XO fremfor at gå til lokale bureauer i hvert af de 125 lande, hvor vi er repræsenterede.”

Martin Plambek, Head of Branding, Maersk Line

Det har været en fornøjelse at samarbejde med XO, der har leveret et rigtig godt stykke arbejde på tværs kanaler og de fire forskellige versioner vi har arbejdet med.

Linda Hoffmann, Regional Marketing Manager, Nets Denmark A/S

Det giver mening at arbejde sammen med XO, hvis du ønsker at implementere dine lokale eller internationale marketingkampagner på tværs af kanaler hurtigt og effektivt.

Og da vi ikke konceptudvikler, men udelukkende versioner, adapterer og producerer assets til dine kampagner, kan vi gøre det til en helt anden pris end de traditionelle reklamebureauer.

Da XO ikke konceptudvikler, men udelukkende versioner, adapterer og producerer assets til dine kampagner, kan vi gøre det til en helt anden pris end de traditionelle reklamebureauer.

XO samarbejder som oftest med vores kundernes interne eller eksterne reklamebureauer, og producerer assets til kundernes 360 graders marketingkampagner med udgangspunkt i virksomhedernes CVI eller tidligere marketingelementer.

XO – 360° Graphics er ikke et klassisk grafisk designbureau, men et moderne 360° visuelt marketing-eksekveringsbureau, der hjælper dig med at digitalisere dine processer og optimere udrulningen af dine aktiviteter på tværs af afdelinger, kanaler og lande

I får frigivet tid til de mere værdiskabende taktiske og strategiske opgaver, da XO overtager mange af de operationelle småjobs og grafiske opgaver ifm. eksekveringen af dine 360º marketingkampagner. 

Under 30 min. Du sender dit brief, din designmanual eller eksempler på tidligere udviklede elementer til os, og så er vi klar til at starte den konkrete opgave.

Du sender en mail til vip@xo.dk med dit brief, din designmanual, eller eksempler på tidligere udviklede elementer til os og på under 30 min. er vi klar til at starte den konkrete opgave.

Ja, det kan du, da du kun betaler XO for de opgaver du får løst hos os. Nogle kunder lægger mange opgaver hos os hver måned, andre kunder benytter os kun en gang i kvartalet.

Vi løser også gerne en enkeltstående opgave for at vise dig, hvordan det er at arbejde sammen med XO.

XO hjælper både B2C (Ex. YouSee, Louis Poulsen, Georg Jensen og Unibet) såvel som B2B (Ex. Nets, FOSS, Essilor og Nykredit)   

Efter i mange år at have haft ansvaret for udrulning af Saxo Banks globale kampagner på tværs af 5 kontinenter ved jeg hvor svært, tidskrævende – og omkostningstungt det kan være at få samme budskab/kampagne eksekveret på tværs af kanaler, sprog og regioner.

Udfordringerne ligger ofte i mest effektivt at få launched kampagnen samtidigt i alle lande og sikre at alle assets er on brand uden at gå på kompromis med muligheden for hurtigt at kunne reagere på feedback fra markedet.  

Derfor anvender vi vores egen-udviklede ‘Smart Marketing Platform’, der digitaliserer store dele af projektstyringen, og giver dig et hurtigt overblik over status, budget og deadlines på dine opgaver under implementeringen.

Med platformen og vores team vores af designere og digitale specialister skiller vi os ud. Det giver os de rette forudsætninger for, at vi omkostningseffektivt kan udrulle dine kampagner lokalt eller globalt, online eller offline. 

Kort sagt: XO giver dig extra overskud i hverdagen, samtidig med at du sparer tid og penge

Sed posuere consectetur est at lobortis. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Kort sagt: XO giver dig extra overskud i hverdagen, samtidig med at du sparer tid og penge

Kontakt os

Vil du spare tid og penge i din hverdag – og drømmer du om at få hjælp til at eksekvere dine marketingaktiviteter?

Lad os tage en snak.