Frontbyte


Frontbyte er norsk firma, der leverer IT-løsninger til store internationale klienter. Firmaet har et unikt setup med nordiske specialister i projektstyring og brugerflade samt udviklingsfaciliteter i Vietnam og Indien.
Frontbyte ønskede få produceret en infomercial, der på en simpel og humoristisk måde formidlede fordelene ved at arbejde sammen med dem.
Frontbyte storyboard

Manus & Storyboard

Vi satte os for at lave et manuskript uden fagudtryk og buzzwords. Vi ville på en simpel måde forklare, hvordan Frontbyte guider deres kunder trygt igennem en udviklingsproces, der ellers kan være kompliceret, opslidende og fuld af ubehagelige overraskelser.

Frontbyte design

Design

Da hexagonen indgår i Frontbytes logo gav det mening at bruge den til at illustrere byggesten og proces. Vi lånte også de konservative blå nuancer fra Frontbyte’s identitet og valgte at supplere op med en mere gakket palette for at bryde det lidt ‘corporate’ look.

Animeret gif - spild af penge

Animation

Grafikken blev rentegnet i Adobe Illustrator og derefter animeret i Adobe After effects. Timingen i Speaken guider tempoet i animationen. Ved penge-eksplosionen har vi måttet ty til lidt scripting, for at undgå at skulle animere hver enkelt seddel individuelt.