EUD & EUX

Elever i udskolingen ved kun ganske lidt om de uddannelser, der udbydes på erhvervsskolerne og de karrieremuligheder de giver adgang til. Det arbejder Copenhagen Skills & Skills Denmark på at udbedre.
Som et led i indsatsen har vi produceret 2 infomercials der, kort og overskueligt, giver de unge mere indsigt i erhvervsuddannelserne. Filmene bliver brugt online og på uddannelsesevents og introdage i folkeskolens ældste klasser.
Kunde: Copenhagen Skills, Skills Denmark samt erhvervsskolerne i Region Hovedstaden og Trekantsområdet.

Film 2: Forskellige veje

Med udgangspunkt i fagretningerne udviklede vi manus og storyboard i tæt samarbejde med Copenhagen Skills og repræsentanter for erhversskolerne. XO stod dermed for hele produktionen – fra manus til færdig animation.

Film 1: EUD – Kort og godt

I samarbejde med rekrutteringsspecialisterne fra CompanYoung producerede vi denne film, som opridser opbygningen af erhvervsuddannelserne med den særlige vekslen mellem teori og praksis. XO stod for storyboard, design og animation.

Storyboard ikon for omsorg

Storyboard

Storyboardet laves med udgangspunkt i manuskriptet og er en simpel visualisering af motiver og forløb i filmen. For at illustrere den store mængde af erhvervsuddannelser brugte vi prikker som et gennemgående motiv.

Design - ikon for omsorg

Design

Kernen i Erhvervsuddannelserne er håndværksfagene. Derfor ville vi gerne skabe et look, der føltes håndlavet. Ved hjælp af masser af akrylmaling, valser og kardus, skabte vi en tekstur, der minder om serigrafisk tryk.

Animation - mand går og læser

Animation

Til sidst rentegnede vi alle de elementer, vi havde skitset ud i storyboardet. Før vi gik i gang med selve animationen, havde vi modtaget et færdigt speak. Tempo og rytme i animationen bliver i høj grad tilrettelagt efter lydsiden.