Essilor


Essilor er verdens førende indenfor produktion af brilleglas. Essilors glas forhandles af over 200.000 optikere i over 100 lande og har været på det nordiske marked de sidste 30 år.

XO er adaption- og produktionsbureau for Essilor i Norden.

Propellant Marketing Portal Overview

Adaption af kampagnematerialer, rentegning, produktion og distribution til mere end 1200 optikere i Norden håndteres effektivt igennem Uneyeted shoppen, som er bygget på vores Smart Marketing Platform (SMP). Her kan optikerne bestille foldere, annoncer, breve, konvolutter, plakater, bord displays, klistermærker til butiksruder, desktop stickers og musemåtter.

Essilor kampagnematerialer

Plakat - essilor
Folder - Essilor
Essilor - diverse tryksager
Essilor - diverse plakater

Essilor udtaler:

“Hos Essilor arbejder vi på tværs af flere landegrænser – både internt i marketingorganisationen og eksternt med vores kunder. Det naturlige valg faldt på Smart Marketing Platformen (SMP), hvor vi kan styre de interne processer mht. versionering, korrekturlæsning og produktion gnidningsløst.

På baggrund af de interne erfaringer, har vi udvidet systemet og bygget en bestillingsportal op til vores loyale kunder. På platformen kan de bestille POS materialer som er specialudviklet til den enkelte butik. Al dialog går direkte mellem butik og XO, så vi sikrer den rigtige løsning hver gang.

SMP har væsentligt reduceret vores tid i arbejdsprocesserne, samt resulteret i langt færre fejl og rettelser. Jeg kan derfor kun anbefale XO som den oplagte samarbejdspartner.”

Jacob From
Commercial Development Director, Essilor