BURGER KING


XO har gennem flere år haft et tæt samarbejde med Burger King i Danmark. Vores opgaver for Burger King indbefatter tilpasning og versionering af Burger Kings landsdækkende kampagne- og marketingsmaterialer. XO står for oversættelse, rentegning, produktion og distribution af plakater, bannere, foldere, pop-ups, menutavler, outdoor og online materialer.

Propellant Marketing Portal Overview

Burger King har valgt at implementere vores Smart Marketing Platform – som Franchise Support,  til alle Burger Kings franchisetagere i Danmark. I Marketing Platformen kan den enkelte franchisetager bestille lokale marketingmaterialer der er skræddersyet til deres individuelle behov og produceret i henhold til Burger Kings Brand guidelines. Det giver Burger King Danmark (HQ) et unik mulighed for at understøtte den enkelte restaurants behov for professionel og korrekt brandet indhold.

Diverse kampagner

Til Burger Kings landsdækkende kampagner står vi for versionering af kampagne-budskabet til POS-materiale som skærme, menuer, posters og banners samt outdoor-materiale som adshells og busreklamer. Vi sørger også for tryk og distribution af materialet til de mere end 30 danske restauranter.

POS

Alle kampagne POS-materialer som plakater, pop-up standere, streamers mm. designes, produceres og distribueres.

POS - point of sale marketing materialer

Digitale skilte

Alle menuskærme med og uden animationer produceres til alle kampagner. Leveres til eller uploades i content system.

POS - point of sale marketing materialer

Biograf spot

Dette biograf-spot er lavet på et beskedent budget med nogle få effektive virkemidler: Animation af produktbilleder, lydeffekter og en professionel speaker.

Outdoor

Abribus

Burger King Outdoor

Burger King udtaler:

Vi har valgt XO og en Smart Marketing Platform løsning som det bærende element, både i den daglige adaption og produktion af kampagner, og som supportfunktion for vores franchisetagere. Vores globale brand har brug for en stærk support for at vores franchisetagere kan eksekvere korrekt – med vores ”Franchise Support Portal” har de enkelte restauranter direkte adgang til alle specialistfunktioner der kender vores branding og regler.

Vi (BK HQ) kan følge med, styre og godkende lokale initiativer. Vi kan løbende se omkostninger, status og få glæde af ”best practice” på tværs af organisationen. Jeg vil derfor gerne anbefalede XO som en solid partner i eksekveringsfasen.

Sofie Navardsen
Markedschef, Burger King Danmark