Maersk


I en årrække har XO leveret grafisk opsætning og rentegning på alt fra tryksager som brochurer, kalendere og visitkort til merchandise som kagedåser, t-shirts og muleposer for A.P. Møller Mærsk’s forretningsenheder, herunder Maersk Line, Oil, Drilling, Supply Service, foruden Seago Line og Damco.

XO har drevet Maersk Lines online marketing portal (SMP) hvorigennem de mange internationale kontorer har fået produceret diverse marketingmaterialer. På den måde har XO været med til at sikre konsistens på tværs af landegrænser og overensstemmelse med overordnede kommunikations- og identitets-retningslinjer.

Alle former for materieler og sprog håndteres hurtigt og nemt via SMP af vores digitale og grafiske specialister.

platforms_maersk

“Vi har igennem 4 år samarbejdet med XO og benyttet Smart Marketing Platformen (SMP) – der hos os bliver kaldet AROS – med mere end 300 globale brugere – og vi øger stadig brugen og kendskabet til dette redskab i organisationen.

Fordelene ved systemet er klare. Der er høj tilgængelighed og fleksibilitet for vores globale kolleger – ligesom vi samtidig sikrer at al udvikling foregår indenfor rammerne af vores visuelle identitet. Dernæst bliver opgaverne også løst med stor kreativitet, høj kvalitet samt gode responstider.

AROS har også været et naturligt skridt i strømliningen af vores globale marketingaktiviteter, hvor vi nu sparer tid, penge og mandskabsressourcer ved at bruge AROS fremfor at gå til lokale bureauer i hvert af de 125 lande vi er repræsenterede.”

Martin Plambek
Head of Branding, Maersk Line

Digital and online

Email framework design til nyheder, advisory, tilbud mm

Email opsætning
Email opsætning

Diverse brochurer og magasiner

Triple-E og containerhistorie

Maersk Drilling diverse brochure