Online Marketing og SoMe

Vi skaber effektive online marketing bannere og fanger dine kunders opmærksomhed på SoMe

Online marketing bannere og SoMe-marketing er de reklamer, vi møder på f.eks. nyhedssites eller sociale medier.

Onlinereklamer er ofte rimelig små formater, der er underlagt særlige begrænsninger angående filstørrelse og afspilningstid.

At lave gode onlinereklamer kræver derfor en skarp sans for kommunikation, design, flow og dertil en række tekniske færdigheder – alt sammen ting vi bringer ind i samarbejdet.

HTML5 bannere

Har I behov for at annoncere med display bannere, er HTML5 bannere en af de mest brugte typer.

HTML5 bannere er dynamiske, levende annoncer med animerede elementer og mulighed for interaktivitet. De består af grafik, billeder og kode (HTML, Javascript og CSS).

Vi producerer HTML5 bannere ud fra jeres visuelle materiale, enten fra andre online kampagner eller fra printmaterialer, som vi omformer til at blive dynamisk indhold, der kan benyttes i kampagner gennem f.eks. Google Ads.

Videobannere (Rich Media)

Vil I nå ud til kunderne med ekstra blikfang, er et videobanner en oplagt mulighed. Video tilfører et stærkt blikfang til bannerannoncer.

Et videobanner er et HTML5 banner, der loader og afspiller video, hvilket gør den mere interaktiv end et statisk banner og giver mere plads til at fortælle kunder om jeres produkt i én annonce.

Når vi producerer jeres videobannere, kan vi tilpasse videoer, som I allerede har fra f.eks. tv-reklamer eller social media. Vi kan også selv producere video til jeres bannere.

Takeovers

Har I et nyt produkt eller et event, der skal have stort fokus, og har I en tydelig målgruppe? Så kan et takeover være den rette annonceringsform.

“Takeovers” eller “ejerskaber” er formater som indrammer eller ’overtager’ et website med displayannoncer. Det består ofte af flere elementer – f.eks. en kombination af wallpaper (baggrundsbillede) og HTML5 bannere eller flere HTML5 bannere, der sammen skaber en helhed.

Sammen med jer laver vi en strategi for, hvordan jeres takeover skal se ud, og udvikler bannere og wallpaper, så I får en stærk takeover, der konverterer. Vi benytter Adnami, som udbyder kreativ marketing teknologi, der muliggør eksekveringen af takeovers på tværs af en række medie- og nyhedssites.

Responsive bannere

Skal I annoncere bredt på tværs af forskellige websites og placeringer, og skal jeres annoncer fungere optimalt uanset skærmstørrelse? Så kan responsive bannere være den rette løsning til jeres kampagne.

Responsive bannere er HTML5 bannere, der kan skaleres, så de udfylder et område, der ikke har faste dimensioner. F.eks. kan bredden på mange websites variere afhængigt af skærmstørrelse.

Vi udvikler derfor responsive HTML5 bannere, så jeres kampagne ser optimal ud, uanset hvilket website og hvilken skærmstørrelse den ses på.

Social Media Marketing materiale

Annoncerer I på sociale medier, gælder det om at lave indhold, der fanger og konverterer, og som overholder mediets formater samtidig med, at det udnytter dem.

På sociale medier bruges enten billedannoncer eller boostede posts, der består af en kombination af et billede med ledsagende tekst (typisk overskrift, brødtekst og link), eller videoannoncer – f.eks. i form af Instagram Stories eller video posts.

Vi laver mange formater sociale medier som Facebook og Instagram, og vi kan både rådgive jer om hvilket indhold der virker og skabe grafik og video til jer ud fra jeres visuelle materiale.

Statiske bannere – jpg, png og gif

Skal I have udviklet et statisk banner til jeres Google Ads-annonce? Så kan I både få udviklet bannere i jpg/jpeg, png og gif-format.

Gif-formatet indeholder en sekvens af billeder (video eller animation) og bliver hurtigt for tungt ift. bannerannoncering. Der er dog stadig medier, der bruger gif-formatet, og her har man mulighed for at lave nogle kreative reklamer. Omvendt er jpg/jpeg og png statiske billedformater, som er særligt velegnet til at komprimere fotos i høj kvalitet, og det kan også lave statiske fallbacks, som ofte er påkrævet ved HTML5 bannere.

Vi har stor erfaring med at udvikle statiske bannere i alle formater, og vi kan vejlede jer til det rette format i forhold til jeres behov og stå for al udvikling, så jeres produkt tager sig bedst muligt ud.

Muligheder og begrænsninger

Vi producerer og leverer online bannere til alle medier og specifikationer. Vi har erfaring med mange adservers, herunder Adform, Google Display Network (GDN), Doubleclick (nu Google Ad Manager) og Sizmek. Vi samarbejder bl.a. med Bannersnack, Zuuvi og Adnami.

Det er ikke altid, at de specifikationer vi får udleveret, indeholder al den information, der er nødvendig for, at vi kan udnytte placeringerne optimalt. Men vi er gode til at samarbejde med medier og mediebureauer og derved få det maksimale ud af hver enkelt placering.

Vi kan også lave bannere til jeres egen hosting eller hoste dem på vores CDN-løsning og levere tredjeparts-tags til medierne. Hvis kreativerne ligger hos os, kan vi hurtig og nemt lave ændringer – til en omkostning, der ligger under markedsprisen.

Vi leverer alle former for grafik til jeres egne templates og systemer, herunder MS Office, Templafly, Paperfly eller DAM løsninger som Digizuite og Sitecore.