At lave effektive onlinebanners kræver en skarp sans for kommunikation, design, flow og dertil en række tekniske færdigheder.

Online banners & SoMe-marketing

Online banners og SoMe-marketing er de reklamer, som vi møder på internettet fx på nyhedssites eller sociale medier.

Onlinereklamer er ofte rimelig små formater, som får flygtig opmærksomhed og er underlagt særlige begrænsninger angående fil-størrelse og afspilningstid. At lave gode onlinereklamer kræver derfor en skarp sans for kommunikation, design, flow og dertil en række tekniske færdigheder.

Kontakt os for at få et tilbud eller en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jer videre med produktion af online banners.

HTML5 banners

Der findes mange forskellige typer onlinereklamer. De mest almindelige er nok HTML5 banners, som også kaldes displaybanners.

HTML5 banners er dynamiske, levende annoncer med animerede elementer og mulighed for interaktivitet. De består af grafik, billeder og kode (HTML, javascript og CSS).

Kontakt os for at høre mere om mulighederne eller få et tilbud på produktion af HTML5 banners.

Videobanners (Rich Media)

Video tilfører et stærkt blikfang til bannerannoncer. Et videobanner er et HTML5 banner, der loader og afspiller video.

Hvis vi skal producere jeres videobanners, kan vi tilpasse video I allerede har fra fx tv-reklamer eller social media, men vi kan også selv producere video til jeres banners.

Kontakt os for at få et tilbud på videobanners

Takeovers

’Takeovers’ eller ’ejerskaber’ er formater som indrammer eller ’overtager’ et website. Det består ofte af flere elementer – fx en kombination af wallpaper (baggrundsbillede) og HTML5 banners. Det kan også være flere HTML5 banners, der spiller sammen for at skabe en helhed.

Adnami
Er en udbyder af kreativ marketing teknologi, som muliggør eksekvering af særlige formater (fx takeovers) på tværs af en række medie- og nyhedssites.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne eller få et tilbud på produktion af et eller flere takeovers.

Responsive online banners tilpasser sig når man skalerer browser-vinduet

Responsive banners

Responsive banners er HTML5 banners, der kan skaleres, så de udfylder et område, der ikke har faste dimensioner. Fx kan bredden på mange websites variere afhængigt af skærmstørrelse.

Kontakt os for at få et tilbud på produktion af responsive banners.

Social Media

Vi laver ofte formater til Social Media som fx Facebook og Instagram. På Social Media bruger man enten

1) Billed-annoncer eller boostede posts som består af en kombination af et billede med ledsagende tekst (typisk overskrift, brødtekst og link).

2) Video-annoncer – fx i form af Instagram Stories eller Videoposts.

Kontakt os for at få et tilbud på produktion af marketingmaterialer til SoMe.

Statiske online formater: png, gif og jpg

Statiske banners – jpg, png og gif

Gif er et billedformat, som kan indeholde en sekvens af billeder (video eller animation). Det bliver ofte brugt til memes, men til reklamer bliver det hurtigt for tungt i forhold til de begrænsninger, der pålægges annoncører. Der er dog stadig medier, der bruger gif formatet.

Jpg eller jpeg er et statisk billed-format, som stadig bruges en del, da det er særligt velegnet til at komprimere især fotos, så de stadig ser godt ud. Jpeg formatet bruges også til statiske fallbacks, som ofte er påkrævet, når man leverer HTML5 -banners.

Kontakt os for at få et tilbud på statiske formater.

Muligheder og begrænsninger

Vi producerer og leverer onlinebanners til alle medier og specifikationer. Vi har erfaring med diverse adservers, herunder Adform, Google Display Network (GDN), Doubleclick (nu Google Ad Manager) og Sizmek. Vi kan også arbejde med Bannersnack, Zuuvi og Adnami.

Det er ikke altid, at de specifikationer vi får udleveret, indeholder al den information, der er nødvendig for at vi kan udnytte placeringerne optimalt, men vi er gode til at samarbejde med medier og medie-bureauer og ad den vej få det maksimale ud af hver enkelt placering.

Vi kan også lave banners til jeres egen hosting eller hoste dem på vores CDN løsning og levere 3. parts tags til medierne. Hvis kreativerne ligger hos os, kan vi hurtig og nemt at lave ændringer – til en omkostning der ligger under markedsprisen.

Vi leverer alle former for grafik til jeres egne templates og systemer, herunder MS Office, Templafly, Paperfly eller DAM løsninger som Digizuite og Sitecore.

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne eller få et tilbud på produktion af kreativer til din online-kampagne.

Tommel op, tommel ned