Offline og print

Vi producerer store og små tryksager fra idé til levering, men vi kan også hjælpe med enkelte ydelser som rentegning, produktion eller distribution.

  • Art Direction: Her fastlægges det overordnede kreative udtryk. Dette gøres, så budskabet formidles på bedst mulig vis ift. målgruppen.
  • Layout: Tekst og grafik disponeres, så der skabes et smukt hierarki, som leder øjet og gør informationen lettere at forstå.
  • Rentegning: Sidste gennemgang, hvor billedernes opløsning tjekkes og typografiske fejl fjernes.
  • Produktion: Vi rådgiver om produktion af tryksager, herunder materialer, udstansninger og overfladebehandlinger som folie, lak og kachering og sikrer, at resultatet lever op til forventningerne.
  • Distribution: Når din tryksag er produceret, skal den leveres dér, hvor den skal bruges. Vi distribuerer tryksager over hele verden til konkurrencedygtige priser.

Magasiner og kataloger

Prøv at tænke på, hvordan et lækkert magasin føles at røre ved. Prøv at genkalde dig tykkelsen på papiret, fornemmelsen af overfladen… Måske er logoet på forsiden præget eller partiel-lakeret. Tænk over, hvordan indholdet er disponeret – luftigt og overskueligt. Hvordan skal dit magasin eller katalog se ud og føles? Vi kan hjælpe dig – både med rådgivning, art direction, layout, rentegning, produktion og distribution.

Annoncer i trykte medier

Annoncører køber ofte indrykninger mange måneder ud i fremtiden (en medieplan dækker typisk en hel sæson).

Tilbud og produkter derimod skifter fra uge til uge. Det betyder, at en sæsons annoncering deles op i mange små bidder, når det skal produceres. Vores projektstyringssystem håndterer let et vedvarende dryp af mindre opgaver, uden løbende omkostninger til projektledelse. Det giver vores kunder fuld kontrol over kreative briefs, overblik over korrekturgange, indsigt i budgetter og status på afleveringer til relevante lokale eller nationale medier.

Outdoor

Outdoor er ofte store formater, som kan modstå vind og vejr.

Det er vigtigt, at man giver særlig omtanke til, hvilken afstand formatet skal ses fra, så man ikke laver vigtige elementer for små. Vi har masser af erfaring med at versionere budskaber til outdoor formater som f.eks. Adshells, Abribus’er og facade-bannere. Vi har også arbejdet med design, produktion og opsætning af foliering på vinduer.

Kontakt os for at få et tilbud på produktion af outdoor materialer.

POS - Point of sale

Butiksinventar skal se lækkert ud og understøtte dit brand. Det er også vigtigt, at det kan holde til en vis mængde slitage.

Vi designer og producerer store og små kampagne-materialer til jeres butikker, både på tryk og digitalt. Vi har erfaring med alt fra plakater til shelf-danglers – vi laver endda animerede skilte til jeres skærme.

Kontakt os for at få et tilbud på produktion af outdoor materialer.

Packaging – Produkter og emballage

Indpakningen er noget af det vigtigste, når det gælder om at få langet produkter over disken. Det er også en vanskelig tryk-disciplin, hvor man skaber noget tredimensionelt ud fra en flade ved hjælp af udstansninger og buk. Med vores omfattende erfaring inden for rentegning og tryk kan vi sikre, at alle detaljerne spiller, når kunden står med dit produkt mellem hænderne.

Brochurer

Brochurer er forholdsvis små tryksager, som er velegnede til en afgrænset mængde information.

  • Flyers er løsblade med tryk på én eller begge sider – de er særligt velegnede til invitationer og events.
  • Foldere består af et enkelt ark, som er foldet en eller flere gange – de bruges ofte af politikere eller til produktinformation.
  • Hæfter består af flere ark, der er limet eller hæftet i ryggen. Man ser dem ofte brugt til take-away menuer.

Visitkort og andre kort

Vi kan designe jeres visitkort og rådgive om papirkvalitet og overfladebehandlinger. Hvis julekortet skal være noget særligt i år, kan vi også hjælpe med det.

Vi er klar til at hjælpe jer med at tilrette og producere mindre oplag af visitkort, når der kommer nye medarbejdere i organisationen, eller hvis en af jeres medarbejdere har fået en ny titel eller ansvarsområde.