Vi skalerer grafiske
materialer til alle
kanaler

Med kortere leveringstider, lavere omkostninger og mere effektiv håndtering end resten af branchen har vi løst mere end 25.000 opgaver.

Samarbejdet

XO styrker jeres markedsføring ved at effektivisere eksekveringen af grafiske materialer. Vi indgår i tæt samarbejde med jeres interne eller eksterne marketingafdeling, og løfter opgaven med at versionere jeres kreative materialer til online og offline kampagner. Ved at lade XO håndtere eksekveringen får I en mere omkostningseffektiv løsning, der får jer hurtigere ud til kunderne, der hvor de er.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Læs mere 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Læs mere 

Art direction, produktion og distribution af trykte materialer. Produktion og distribution af magasiner, annoncer, outdoor, POS og packaging.

 

Læs mere 

FAQ

Det giver mening at arbejde sammen med XO, hvis du ønsker at implementere dine lokale eller internationale marketingkampagner på tværs af kanaler hurtigt og effektivt. Og da vi ikke konceptudvikler, men udelukkende versioner, adapterer og producerer assets til dine kampagner, kan vi gøre det til en helt anden pris end de traditionelle reklamebureauer.
Da XO ikke konceptudvikler, men udelukkende versioner, adapterer og producerer assets til dine kampagner, kan vi gøre det til en helt anden pris end de traditionelle reklamebureauer.
XO samarbejder som oftest med vores kundernes interne eller eksterne reklamebureauer, og producerer assets til kundernes 360 graders marketingkampagner med udgangspunkt i virksomhedernes CVI eller tidligere marketingelementer.
XO – 360° Graphics er ikke et klassisk grafisk designbureau, men et moderne 360° visuelt marketing-eksekveringsbureau, der hjælper dig med at digitalisere dine processer og optimere udrulningen af dine aktiviteter på tværs af afdelinger, kanaler og lande
I får frigivet tid til de mere værdiskabende taktiske og strategiske opgaver, da XO overtager mange af de operationelle småjobs og grafiske opgaver ifm. eksekveringen af dine 360º marketingkampagner.

Under 30 min. Du sender dit brief, din designmanual eller eksempler på tidligere udviklede elementer til os, og så er vi klar til at starte den konkrete opgave.

Du sender en mail til vip@xo.dk med dit brief, din designmanual, eller eksempler på tidligere udviklede elementer til os og på under 30 min. er vi klar til at starte den konkrete opgave.
Ja, det kan du, da du kun betaler XO for de opgaver du får løst hos os. Nogle kunder lægger mange opgaver hos os hver måned, andre kunder benytter os kun en gang i kvartalet. Vi løser også gerne en enkeltstående opgave for at vise dig, hvordan det er at arbejde sammen med XO.
XO hjælper både B2C (Ex. YouSee, Louis Poulsen, Georg Jensen og Unibet) såvel som B2B (Ex. Nets, FOSS, Essilor og Nykredit)

Marketingstrategi

Designmanual

Foto & Videooptagelse

Grafisk Opsætning

Grafisk opsætning af markedsføringsmateriale.

Produktion

Evt. produktion af tryksage.

Levering

Levering til distribution, medier eller lokale kontorer og butikker.

Cases

Hvorfor vælger de største virksomheder XO 360° Graphics? XO har arbejdet sammen med flere end 350 virksomheder både nationalt og internationalt. Se vores udsnit af cases her.

Kreative

Hos XO omdanner vi jeres grafiske elementer til kampagnematerialer, der skaber blikfang.

Effektive

Vores projektstyringsværktøj sikrer en effektiv proces, som mindsker omkostninger og fejl.

Nærværende

Vi bruger tid på at forstå jeres brand og vi er altid til at komme i kontakt med gennem opgaven.

Kontakt os

Skal vi løfte grafikken i jeres markedsføring? Kontakt os på tlf. +45 91 92 43 00 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.